Vítejte u Ančikanči

Založila jsem blog, abych se mohla podělit o nevšední zážitky. Jsem ráda na skalách a na lajnách. Jsem totiž HIGHLINERKA. Nic Vám to neříká, nezoufejte: highliner je člověk, který si mezi skalami napíná 2,5 cm široký popruh, aby pak po něm mohl chodit. Při chození nad propastí zažívá neuvěřitelné pocity a vidí svět i sebe z docela nové perspektivy.

sobota 1. února 2014

Galerie NE


Galerie NE je virtuální výstava, plná lidí, jejich příběhů, snah a snů. Je to mozaika lidí, kteří se nebojí vyjádřit svůj názor, jít proti proudu, nebo jen žít život po vlastním. Škála žen a mužů zde uvedená snad nemůže být pestřejší, ale něco je spojuje...mají ideu, cíl v dáli. Cíl ve kterém naše společnost bude o něco lepší, nebo alespoň oni sami budou o něco lepší.



Honza Hanzlík se mi před nedávnem ozval, že by mě rád zařadil mezi tyhle zajímavé lidi. Nejsem hrdinka, ani o nic nebojuji. Po lajnách chodím, protože chci lépe poznat sama sebe a protože cítím, že lajny ze mě vykřesávají tu lepší část mě samé. Po lajnách chodím, protože mám nesmírné životní štěstí: jsem zdravá, mám báječnou rodinu i kamarády a bydlím v té části světa, kde nemusíte pracovat do úmoru, aby jste pokryli své životní náklady.

Galerii NE držím palce a doufám, že v ní mnoho lidí najde inspiraci. Moc děkuji


PS: Odkaz na článek.